Blog /

Portrætfotos af Rikke Mølgaard: Redaktionelle billeder til Horsens Folkeblad/POLFOTO.


I oktober måned var jeg sammen med en journalist fra Horsens Folkeblad i Greve for, at besøge en af Horsens’ bysbørn, sangerinden Rikke Mølgaard (som jeg måtte indrømme at jeg ikke kendte, til trods for, at hun har turneret med Stig Rossen og Jette Torp, eller måske var det derfor!?)

Historien handlede om, at hun for 20 år siden fik sit gennembrud i Horsens, siden flyttede til København og fik mand og børn og nu sang på deltid og arbejdede som kosmetolog.

Vi tog nogle billeder hjemme ved huset, som også var en del af historien, da det stod for at skulle nedrives, da der havde været en vandskade, der resulterede i skimmelsvamp.

Der udover skulle jeg tage nogle billeder af familien sammen, hvilket jeg gjorde på vejen ned til hudplejecentret på Greve Strandvej.

Inde i centret fik vi os lige sneget ind i en klinik og fik en af Rikkes kollegaer til, at agere kunde, så jeg kunne få nogle billeder af hende i aktion.

Jeg manglede et tæt portræt af Rikke og fik hende til, at stå i døren med hænderne op til ansigtet, så det ser ud som om hun sidder med albuerne på et bord og kigger.

Vi fulgtes tilbage op til huset og jeg kørte derfra hjem.

Billederne og artiklen blev bragt i tillægget 87hundrede i november.

 

Comments are closed.

onClick="_gaq.push(['_trackEvent', 'kontakt', 'email', 'kontaktformular',, false]);"