Blog /

Karrierepigen: Redaktionelle portrætter for Vejle Amts Folkeblad/Polfoto

 

I sidste måned mødtes jeg med Anne Nielsen ved Bagsværd Roklub.

Jeg skulle tage nogle portrætter af hende i forbindelse med hendes stop, som elitekajakroer.

I en alder af 24 år, var hun simpelthen blevet træt af den daglige og hårde træning, og var nået til den konklusion, at hvis hun skulle stoppe skulle det være nu.

Der var ellers ol-udtagelse i udsigt og i løbet af vores fotosession forsøgte jeg at finde et svar på hvordan man bare sådan stopper fra den ene dag til den anden.

Jeg ved ikke om jeg nåede til et svar – udover ovennævnte – træthed.

Det er heller ikke mit job som fotojournalist, at fritte kilderne for deres historie og holdninger, men nysgerrighed er lidt af det der driver mig i mit job.

Sportsredaktøren havde bedt om nogle billeder med kajakken på billederne, som en sekundær ting, netop fordi Anne nu havde lagt sporten på hylden.

Faktisk havde hun ikke været i klubben siden september, så hun var faktisk spændt på om hun stadig kunne genkende og finde sin 30.000 kroner dyre båd.

Det kunne hun.

Hun bar den i et snuptag ud på bådebroen hvor vi arrangerede den og hendes pagaj list tilfældigt og jeg fik så efterfølgende hende til, at placere sig i forhold til den.

Jeg tog også et lidt søgt billede – sportsredaktørens idé – pagajen stukket ned i en skraldespand!

Havde vist forestillet sig, at man kunne få kajakken til, at stå der, men det gør man ikke med så dyr en både – heller ikke selv om den ikke umiddelbart skulle sejles i.

 

 

Comments are closed.

onClick="_gaq.push(['_trackEvent', 'kontakt', 'email', 'kontaktformular',, false]);"