Blog /

Corona Lockdown: Vibenshus Runddel og Klosterfælleden set ovenfra.

Link til flere corona lockdownbilleder.

Vibenshus Runddel er også et ret trafikeret trafikknudepunkt.

Her er der kommet metro til og man har fire (seks) veje i krydset, hvis man tager Aldersrogade og Øster Allé med i ligningen.

Undrer mig faktisk over, at man sløjfede rundkørslen i sin tid, for så ville man kunne få det til, at fungere med alle seks veje kom ud i krydset i stedet for som nu hvor Aldersrogade ikke er en del af trafikken og Øster Allé skal nås via Nørre Allé.

Men det er en anden snak.

Jeg stillede mig på asfalten lidt tilbage fra stationen ved siden af Fælledklubhuset, der blev opført for nogle år siden og hvis I spørger mig er lidt af en øjebæ.

Jeg troede faktisk i lang tid, at det var en ny bygning i forbindelse med metroen, som var planlagt og påbegyndt så småt da betonkassen blev opført.

Solen var ikke nået helt frem over husene på den modsatte side af Fælledparken da jeg lettede første gang.

Men det er det der er fascinerende ved disse morgensessions: lyset skifter totalt karakter fra solen er i skjul til dens varme stråler rammer bygninger, biler og træer.

Noget der har slået mig de steder jeg har fotograferet træer er, at trækronerne i det varme morgenlys ser ud som om at det er efterår og at bladene snart skal falde af.

Netop det skiftende lys gør at jeg fotograferer det samme motiv flere gange.

Jeg havde overvejet, at lave et topdown skud ud over selve krydset, men i modsætning til min flyvning på Hans Knudsens Plads, er der ikke samme overblik her på runddelen, så det opgav jeg.

Der er ikke nogen grund til, at tage chancer.

Man skal flyve sikkert og derfor stoppede jeg også flyvningen, da der begyndte at dukke flere og flere mennesker (læs: forholdsvis få i sammenligning med en almindelig myldretidsmorgen) op fra metroen.

Der er ingen grund til, at udsætte andre for fare.

Comments are closed.

onClick="_gaq.push(['_trackEvent', 'kontakt', 'email', 'kontaktformular',, false]);"