Blog /

Corona Lockdown: Med dronen over Hans Knudsens Plads.

Link til flere corona lockdownbilleder.

Jeg er bosiddende på Østerbro og vælger derfor mange locations til mine dronebilleder i området.

Det er dels hurtigt for mig at komme derhen, enten på cykel eller i bil, og dels kender jeg ret mange steder i forvejen.

Dog researcher jeg dels i forhold til om der skulle være nogle steder jeg ikke må flyve, som jeg skal have tilladelse til, eller holde mig fra og så ser jeg på hvor jeg kan stå uforstyrret og sætte dronen op.

Hans Knudsens Plads krydser jeg ofte i bil, da det er her man oftest kommer ind til Østerbro når man har været udenfor byen.

Selv om der ikke er mange mennesker ude så tidligt om morgenen og især ikke i disse tider, kan jeg ikke bare stå lige ved siden af en vej og flyve.

Hvis jeg skulle det, skulle jeg have en spotter med, der kunne være mine øjne i nakken når jeg flyver.

Når jeg flyver orienterer jeg mig om hvor dronen er ved, at kigge direkte på den og ved at kigge på min skærm og derved danne et overblik.

Især ved mine topdown skud er det vigtigt at sikre sig, at der ikke kommer fodgængere eller cyklister ind under dronen.

Så det tager ofte ret lang tid, hvor jeg er kort ude over et vejkryds og skyde, at spotte inden jeg flyver.

Ved Hans Knudsen Plads kunne jeg stå inde på det der hedder Beauvaisgrunden, der faktisk ikke ligger på pladsen men diagonalt overfor.

Den er ved at blive bebygget, så der er faktisk ikke meget plads tilbage, men det lykkedes at finde en åbning mellem træerne og flyve fra.

Det lykkedes mig, at lave flere topdown skud og også nogle hvor jeg skød ind ad Lyngbyvejen og ud ad motorvejen med s-toget på broen også.

Comments are closed.

onClick="_gaq.push(['_trackEvent', 'kontakt', 'email', 'kontaktformular',, false]);"